Interieur ontwerp & styling

 

Is het bij een ander wél gezellig ingericht, maar lukt het thuis niet? Komen jullie er samen niet uit?

Of zijn jullie gewoon toe aan een nieuwe indeling, kleuren, andere meubels en styling?

Naar aanleiding van een persoonlijk intake gesprek vertaalt So!Design jouw/ jullie wensen naar een leefbaar en concreet interieurplan dat je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Uiteraard kun je ook de gehele uitvoering aan So!Design overlaten, dan kun je zonder zorgen genieten van het nieuwe interieur!

 

Wij werken met diverse pakketten: 2D of 3D.

 

- Diverse 2D plattegronden (indeling).

- Een verlichtings plan (welke armaturen en op welke plek).

- Een moodboard met alle ingrediënten voor het nieuwe interieur (alle meubels, raamdecoratie, accessoires, vloerkleed, verlichting, etc).

- Een shoplijst met alle geadviseerde items met prijzen én afmetingen. 

 

- 3D Visualisatie is optioneel.

 

Ben je benieuwd wat So!Design voor jou kan betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Recensie:

Toen wij samen gingen wonen, zag ik al meteen een relatiebreuk aankomen, voordat mijn dozen goed en wel in zijn huis waren uitgepakt. Onze smaken leken in alles van elkaar te verschillen en beiden zijn we niet erg beeldend ingesteld. Dat wil zeggen: we wisten eigenlijk niet wat er bestond, laat staat wat trends waren ten aanzien van de inrichting. Via via ben ik contact gekomen met Suzanne van So!Design en zij stelde ons gelijk gerust: het zou een thuis van en voor ons beiden en onze vier kinderen worden. Suzanne luistert, vraagt door, stelt voor en komt met plannen en opties en daar bovenop weet zij alles van trends, kleuren en gebruiksgemak! Dat ze ook de smaak van onze -toen heel jonge kinderen- wist te duiden, was de kers op de taart. Het proces was heel erg geruststellend en leuk en het resultaat was fantastisch. Het was zo goed, dat we toen we groter wilden gaan wonen een paar jaar later, we Suzanne wederom hebben ingeschakeld voor een complete verbouwing van een enorm pand, waar 60 jaar niets aan gedaan was. Ze heeft alles helpen inrichten: van het maken van een lichtplan voor de aannemer, tot advies aan ons over de exacte kleur van een gietvloer en het bestellen van Marokkaanse tegeltjes: Suzanne is als interieurontwerpster van alle markten thuis en denkt mee, stimuleert en remt af waar nodig. Daarnaast heeft Suzanne veel specialisten in haar adressenbestand, zoals een erg goede meubelbouwer en kan meubels of accessoires tegen scherpe prijzen leveren. Ze levert bestelde materialen af en zet meubels, accessoires en zelfs planten direct op de juiste plek. Eigenlijk is het bijna jammer dat dit zozeer ons huis, ons thuis geworden is... het was namelijk ook gewoon echt heel erg leuk om met Suzanne samen te werken.

 

Koert.

 


Recensie:

Suzanne heeft goed naar onze wensen geluisterd en is prettig om mee samen te werken. Ze heeft onze gedachte spinsels omgezet naar een fantastisch interieur plan om onze woonkamer helemaal aan te laten sluiten bij wie wij zijn en hoe wij prettig wonen. Mooie warme kleuren en meubels waar wij met plezier nog jaren verder kunnen. Wij hadden zelf nooit zo’n thuis gevoel kunnen creeren. Als wij de 1e verdieping gaan aanpassen, ga ik zeker eerst voor advies naar So!Design, dan weet ik zeker dat het goed komt! 

 

Fam. Letteboer. 

Recensie:

Na 9 jaar in het buitenland gewoond te hebben, kwamen we met 3 kids, een hond en 1 kast naar Nederland.

We wilde met een frisse start beginnen en schakelde hiervoor So!Design in. De indeling, de vloer, kleuren, meubels,vloerkleed, gordijnen, verlichting en details.. we hadden het nooit kunnen bedenken! Je voelt en ziet dat Suzanne echt passie bezit voor haar vak en ze stond altijd paraat als we nog vragen hadden. Mochten wij weer gaan verhuizen, dan bellen we direct So!Design.

 

Fam. Geluwie

SO!DESIGN, Geinoord 3, 3432 ND

Nieuwegein, 

Tel: 06-196 440 21

suzanne@sodesign.nl