Over SO!DESIGN

Welkom op de site van SO!DESIGN! Dé interieurontwerp & styling professional!

Geschiedenis:

Suzanne Oosterom is oprichtster & het gezicht van SO!DESIGN.

Na het afronden van haar interieur opleiding aan het Nimeto Utrecht heeft zij zich verder verdiept in retail en fotostyling aan de Akademie Vogue te Amsterdam.

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest als visual merchandiser voor diverse retail formules bij Intres (huidig Euretco) is zij sinds 2004 zelfstandig werkzaam als succesvol en professioneel interieur styliste.


Passie:

Als je van je passie je werk maakt, is het altijd een feestje om te werken. Suzanne is van kleins af aan al bezig met kleuren, materialen en trends en altijd opzoek naar vernieuwde oplossingen voor in het interieur. Inspiratie opdoen op de markt, in winkelstraten en op nationale en internationale beurzen zijn dan ook terugkerende activiteiten. Daarnaast kun je Suzanne wakker maken voor een stedentrips, borrelen met vriendinnen, hard lachen en lekker eten!


Missie:

De missie van SO!DESIGN is om stijlvolle en toch leefbare interieurs te creëren voor particulieren, rekening houdend met de gezinssituatie en de woonwensen van de klant!

Voor bedrijven creëert SO!DESIGN een commercieel styling concept dat essentieel is voor een onderscheidende retail formule van het bedrijf. Met onze expertise maken wij de juiste vertaling van de wensen van de klant naar een realiseerbaar concept.